معاون صدای رسانه ملی تولید و نظارت در كنار هم می توانند به ارتقاء برنامه سازی كمك كنند
معاون صدای رسانه ملی تاكید كرد : رادیو باید درحوزه برنامه سازی مناسبتی قد و قامتش را بالا ببرد
همزمان با میلاد هشتمین امام ولایت و نبوت ، مراسم تقدیر از برنامه سازان برگزیده رادیو در ماه رمضان با حضور مدیران و برنامه سازان چهارشنبه 3 مرداد در استودیو شماره یك ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
به گزارش شبكه رادیویی ایران؛ حمید رضا شاه آبادی در آیین تقدیر از برنامه های برگزیده ماه مبارك رمضان شبكه های رادیویی گفت:حضور مركز نظارت برای برنامه سازان علاوه بر اینكه به مثابه یك نظارت دقیق برای برنامه سازی است اما همواره با دلهره همراه است چرا كه برنامه سازان این نوع نظارت را نوعی موشكافی و دقت در اجرا و تولید برنامه می دانند.
وی ادامه داد:اولین كسی كه متوجه كوتاهی و خطا در برنامه سازی می شود خود فرد است و اولین نفری كه بیش از همه ناراحت می شود فرد خطاكار و مدیرش است.
معاون صدا با بیان اینكه بر اساس تقسیم كاری كه در سازمان است ما بایدبرنامه سازی كنیم و همكاران مركز نظارت نیز با در دست داشتن شاخص هایی برای ارزیابی وظایف خود را انجام دهند.
شاه آبادی عنوان كرد :تولید و نظارت در كنار هم می توانند به ارتقاء برنامه سازی كمك كنند به این ترتیب كه دوستان مركز نظارت با كمك شاخص هایی به ارزیابی نقاط قوت و نقاط قابل بهبود می پردازد.
وی افزود: بحث ما این است كه شاخص گذاری ها در این حوزه سخت است و باید دید كجای كار از نقاط قوت برخوردار است .
معاون صدا با اشاره به سرمایه رادیو اظهار كرد: رادیو سر مایه ای بالاتر از نیروی انسانی ندارد و ما از دادن حقوق متعارف و زیر متعارف عاجزیم و تنها همراهی و همدلی همكاران است كه ما را به این نطقه رسانده است..
شاه آبادی با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی میان برنامه سازان پیش از ماه رمضان افزود: یكی از محور های مهم برنامه سازی در این ماه «حق الناس» بود كه از میان بیش از هشتصد برنامه تولیدی 60 عنوان با موضوعیت «حق الناس» تولید شد.
معاون صدا ضمن تشكر از همكارانی كه در تولید برنامه های ماه رمضان 97تلاش نمودند ،گفت: شبكه های رادیویی در این مناسبت مذهبی تمام تلاش خود را كردند تا مخاطبان را راضی نگه دارند با اینحال ممكن است همكارانی نامشان در بین برنامه های برتر نباشد اما برای ما همان تلاش مهم است .و می خواهیم در حق بچه های رادیو نامرادی و بی مهری نشود.
شاه آبادی در خصوص برنامه های مذهبی رادیو با اشاره به نكاتی تاكید كرد:رادیو باید درحوزه برنامه سازی مناسبتی قد و قامتش را بالا ببرد. واین توان را دارد كه در این حوزه پیشرفت های قابل توجهی داشته باشد.
وی ادامه داد: در مناسبت های مذهبی ممكن است منبع آگهی یا موسیقی وجود نداشته باشد در این فضای عزاداری باید دل مخاطب آرام شده ،پذیرای حرف معنوی باشد از این رو دانش معنوی و دینی اهمیت زیادی دارد و ما مستلزم كسب این دانش هستیم .
معاون صدا با اشاره به همراهی مركز نظارت با معاونت صدا خاطر نشان كرد: از مركز نظارت می خواهیم ضمن بررسی برش های مختلفی از برنامه های رادیو آنها را در حوزه های مختلف ارزیابی كنند اما پیش از این باید شاخص های این ارزیابی به اطلاع برنامه ساز رسیده باشد.چرا كه برش موضوعی یك برنامه اهمیت زیادی در ارزیابی آن دارد.
شاه آبادی افزود:تلاش مركز نظارت را به فال نیك گرفته و ارج می نهیم و امید است نگاه دوسویه ای در این میان شكل بگیرد.
وی تاكید كرد :امیدوارم از این پس شاهد تعامل بیشتر برنامه سازان و مدیران شبكه ها با كارشناسان مركز نظارت باشیم.
معاون صدا در پایان خاطرنشان كرد :در این صورت است كه چنین تعاملی به ماندگار شدن و تشخیص شاخص ها از سوی برنامه سازان كمك خواهد كرد.
این مراسم كه با مولودی خوانی ،مداحی و سخنرانی مذهبی همراه بود، با تقدیر و اهدای لوح تقدیر به برنامه سازان برگزیده در ماه مبارك رمضان به پایان رسید.
بر این اساس برگزیدگان بخش های مختلف به شرح ذیل معرفی شدند.
1 خانم سارا اكبری گزارشگر برنامه «بارانی ترین ماه»
2 آقای محمد نصرآبادی گوینده قرار بی قراران
3 آقای حامد عباسی گوینده سحوری
4 آقای محمد مطلب گوینده بارانی ترین ماه
5 خانم الهام شوقی گوینده دعوت
6 آقای رضا حبیبی گوینده ضیافت
7 خانم مریم جهانی نویسنده سحوری
8 خانم نوشین رهگذر تهیه كننده زلال مثل باران
9 آقای حسین سلطانی تهیه كننده نسیم نیاز
10 آقای محمد جوادی نژاد تهیه كننده در خلوت حضور
11 آقای حسین معصومی تهیه كننده قرار آسمانی
12 آقای مهدی مجنونی تهیه كننده دعوت
13 آقای علیرضا محمدی نیا تهیه كننده «ماه نو»
14 آقای علی جباری تهیه كننده « لحظه های اجابت»
15 مهدی مرادی و سیامك احمدی پور صدا بردار