22 بهمن، اوج قله حركت پر افتخار ملت ایران
فرمانده كل قوا در دیدار صدها تن از فرماندهان و كاركنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: 22 بهمن امسال مظهر اتحاد و اعتماد ملی خواهد شد.
همزمان با سالروز حادثه 19 بهمن سال 1357 و بیعت تاریخی از جمعی از همافران نیروی هوایی با امام خمینی(ره) امروز (چهارشنبه) صدها تن از فرماندهان و كاركنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با فرمانده كل قوا دیدار كردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار، با تجلیل از ارتش مؤمن، انقلابی، عزیز، مردمی و پیشبرنده كارهای بزرگ و شگفتآور، حادثه 19 بهمن سال 1357 را عاملی مهم و موجآفرین در پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن آن سال و همچنان پیشقراول و روحیه بخش در 22 بهمنهای سالهای پس از انقلاب دانستند و با تبیین هدف اصلی دشمن برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی و از بین بردن آن از طریق ایجاد اختلاف و بی اعتمادی ، تأكید كردند: مهمترین وظیفه در مقابل این نقشه پلید، حفظ راهبرد وحدت است و به توفیق الهی 22 بهمن امسال مظهر اتحاد و اعتماد ملی خواهد شد و مردم این پیام را به طور صریح به همه بدخواهان خواهند رساند كه تلاش آنها برای ایجاد بیاعتمادی و از بین بردن اتحاد ملی، خنثی شده است.
حضرت آیتالله خامنهای حادثه 19 بهمن را همچنان پیشدرآمدی اثرگذار و روحیهبخش به مردم برای روز 22 بهمن و نشان دادن عظمت و عزت ملت ایران خواندند و گفتند: 22 بهمن، اوج قله حركت پر افتخار ملت ایران و یادآور پر شكوهترین روز تاریخ ملت ایران است چرا كه مردم در این روز عزت، عظمت و قدرت خود را به دست آوردند.
ایشان با تأكید بر اینكه 22 بهمن همچنانكه تا كنون زنده نگه داشته شده، باید در آینده نیز زنده نگه داشته شود، افزودند: انقلابِ زنده، انقلابی است كه پیرایهها و آرایشهای خود را زنده نگه دارد و در هر دوره، با شناخت نیازها و خطرات، آن نیازها را برطرف و خطرات را خنثی كند.
حضرت آیتالله خامنهای علت شكست یا بازگشت دیكتاتوریهای سخت و تلخ در انقلابهای بزرگ جهان مانند انقلاب فرانسه و شوروی را غفلت از نیازها و خطرات اصلی و مشغول شدن به مسائل و دعواهای شخصی دانستند و خاطرنشان كردند: انقلاب اسلامی خود را از این آفات مصون نگه داشت. البته ما هم مشكلاتی داشتیم و همتها و تشخیصها در دولتهای مختلف یكسان نبود اما حركت كلی، حركت به سمت قله، و پیشرفت مادی و معنوی بود.
ایشان با اشاره به ابتكار، پیشرفت، دست پُر و منطق قوی ملت ایران در عرصههای گوناگون، به حضور برجسته جوانان دهه هشتادی در مراسم اعتكاف امسال به عنوان نمونهای از رشد ملی پرداختند و گفتند: دیدید كه چقدر راجع به دهه هشتادیها لطیفههای مسخرهآمیز تولید كردند اما در آمارها و گزارشهای اعتكاف امسال بیان شد كه جمع زیادی از آنها، دهه هشتادیها بودند.
رهبر انقلاب لازمه حیات و پویایی انقلاب را توجه به رفع نیازها دانستند و با تمركز و تأكید بر یك نیاز اساسی و مهم یعنی «اتحاد ملی» گفتند: اتحاد ملی نقش بسیار مهمی در پیروزی و پیشرفت انقلاب داشت و سدّ و دیوارهای محكم و سر به فلك كشیده در برابر دشمن است كه باید امروز هر چه ممكن است این وحدت افزایش پیدا كند.
ایشان، نقشه و هدف واضح دشمن علیه نظام اسلامی را به زانو درآوردن انقلاب خواندند و گفتند: البته آنها خلاف این را میگویند همچنانكه حدود 15 سال قبل رئیسجمهور وقت آمریكا صریحاً در نامهای به من نوشت كه ما قصد تغییر نظام شما را نداریم ولی ما همان زمان گزارشهایی داشتیم كه در مراكز خود در حال طراحی برای از بین بردن جمهوری اسلامی بودند.
حضرت آیتالله خامنهای در بیان علت تلاشهای بدخواهان برای از بین بردن جمهوری اسلامی گفتند: جمهوری اسلامی، این منطقه مهم، راهبردی و پُر منفعت را از دست آنها خارج كرده و علاوه بر آن، ندای استقلال و باج ندادن را نه فقط به عنوان یك مسئله سیاسی بلكه به عنوان یك باور و ایمان دینی بلند كرده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ممكن است برخی كشورهای دیگر نیز خواهان سیاست استقلال از آمریكا باشند اما این سیاست با داد و ستد، گفتگو، نشستن پشت میز مذاكره و احیاناً پرداخت زیر میزی به افراد مؤثر عوض میشود همچنانكه نمونههای آن را در دنیا میبینید اما استقلال و باج ندادن جمهوری اسلامی، برخاسته از ایمان و تأكید قرآن به اعتماد نكردن به مستكبران، و غیرقابل خرید و فروش است و كسی كه حاضر به عبور از این عقیده ایمانی باشد صلاحیت اشتغال در نظام جمهوری اسلامی را از دست میدهد.
ایشان پس از برشمردن هدف دشمن یعنی به زانو درآوردن جمهوری اسلامی و بیان علت دشمنیها، به تبیین راهبرد تحقق این هدف پرداختند و گفتند: راهبرد آنها «ایجاد اختلاف» است زیرا در این صورت ، امید به آینده از بین خواهد رفت.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: ایجاد بدبینی میان دستهجات سیاسی ، بیاعتمادی مردم نسبت به یكدیگر و نسبت به حكومت، و ایجاد بدبینی بین سازمانها، جزو راهبردهای تحقق اهداف بدخواهان ایران است.
ایشان خاطرنشان كردند: اختلافهایی قهراً وجود دارد اما نباید آنها را به گسل تبدیل كرد؛ همچنانكه یك وقت مسئله زن را مطرح میكنند یك وقت مسئله شیعه و سنی، و زمان دیگر مسئله اختلاف نسلی را.
رهبر انقلاب مهمترین تاكتیك برای گسترش اختلاف را دروغپردازی و شایعهسازی دانستند و تأكید كردند: وقتی دشمن، وحدت ملی را آماج حملات خود قرار داده باید با حفظ این اتحاد و وحدت، نگذاریم در خواسته پلید خود پیروز شود.
حضرت آیتالله خامنهای، 22 بهمن امسال را مظهر اتحاد ملی خواندند و گفتند: به توفیق الهی 22 بهمن امسال مظهر حضور، عزت، اعتماد مردم به یكدیگر و اتحاد ملی است.
ایشان تأكید كردند: توصیه من به آحاد مردم عزیزمان این است كه سعی كنند این راهپیمایی و روز بزرگ و حركت با شكوه را مظهر اتحاد و اعتماد ملی قرار دهند و این پیام را به صراحت به دشمن برسانند كه تلاش او برای از بین بردن اتحاد ملی خنثی شده است و نمیتوانند مردم را از یكدیگر و از نظام جدا و نظام را به مردم بدبین كنند یا گروههای مختلف مردم را به جنگ با یكدیگر بكشانند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه اختلاف نظر و اختلاف سیاسی به طور طبیعی اشكالی ندارد، افزودند: اما این اختلافها نباید به زد و خورد و تهمت زنی و افترا به یكدیگر منتهی شود و در مقابل راهبرد دشمن، همه باید راهبرد وحدت را اتخاذ كنیم.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین در بخش دیگری از سخنانشان، حادثه 19 بهمن 57 را مقدمهای مؤثر و موجآفرین در پیروزی انقلاب دانستند و گفتند: انتشار تصویر بیعت همافران با امام بزرگوار درآن روز، تغییری اساسی در اوضاع ایجاد كرد چرا كه تنها ابزار رژیم حقیر و ظالم پهلوی برای سركوب مردم، ارتش بود اما مردم و انقلابیون با دیدن همجهتیِ ارتش با انقلاب روحیه گرفتند و در مقابل سران رژیم و پشتیبانان آمریكایی آن، شكست روحی مهمی خوردند.
ایشان مهمترین پیام 19 بهمن 57 را نشان دادن تركیب ارتش آینده انقلاب خواندند و گفتند: حضور همافران در مدرسه علوی كه هر روز هزاران نفر از مردم برای بیعت با امام به آنجا میآمدند، نشان داد كه ارتش آینده، ارتشی مردمی، انقلابی، مؤمن، مقیّد به نظم و خطرپذیر است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: خطرپذیری جوانان ارتشی در مقابل متجاوزان آن روز یعنی رژیم آمریكا و عوامل پهلوی، آن هم در شرایطی كه هنوز سرنوشت انقلاب معلوم نبود، در سالهای متمادی پس از انقلاب نیز ادامه یافت و ارتش در مقابل همه متجاوزان سینه سپر كرد.
ایشان، تصویر امام در روز 19 بهمن را تصویر و مظهر قدرت، عزت، ایمان تزلزلناپذیر، مستحكم همچون قله دماوند و در عین حال همراه با نگاه مهربانانه و پدرانه به جوانهای متعلق به ارتشِ دوران پادشاهی دانستند و خاطرنشان كردند: ارتش در كنار مردم ایستاد و انقلابی ماند كه این انقلابی بودن مسئله مهمی است زیرا بعضیها انقلابی میشوند ولی انقلابی نمیمانند اما ارتش جمهوری اسلامی امروز به مراتب انقلابیتر، مؤمنتر و خالصتر از روزهای اول است و هر جا لازم بوده با جوانمردی و از خودگذشتگی در كنار مردم نقشآفرینی، و برای دفاع از كشور ایستادگی كرده است.
حضرت آیتالله خامنهای مقایسه ارتش امروز با ارتش دوران پهلوی را نشاندهنده قدرت و توانایی انقلاب برای تحقق كارهای بزرگ خواندند و با برشمردن نمونههایی همچون متلاشی شدن چند ساعته ارتش پر طمطراق و پر ادعای رضاخانی در مقابل تهاجم شهریور 1320، یا همدستی ارتش محمدرضا با جاسوسهای آمریكایی و انگلیسی در 28 مرداد 1332 علیه دولت ملی و مردم گفتند: ارتش در آن دوره به حدی بیهویت، توسری خور و زیر یوغ بیگانگان بود كه یك تیمسار ارتش جرأت حرف زدن در مقابل یك افسر جزء آمریكایی را نداشت.
ایشان ارتش امروز را نماد استقلال و استحكام، و مورد اعتماد و عزیز در بین مردم و مسئولان خواندند و افزودند: امروز ارتش با مردم و در كنار مردم و جزو مردم است و اگر در گذشته حتی حق دست زدن به قطعه هواپیمای خریداری شده از آمریكاییها را نداشت امروز با وجود تحریم، خودش سازنده و مبتكر هواپیما و رقم زننده كارهای شگفتآورو بزرگ و عزتآفرین برای مردم است كه نمونه آن دیروز نمایش داده شد.
رهبر انقلاب، نتیجه معنوی این تلاشها را دستیابی به بالاترین ارزش یعنی محبوب شدن نزد پروردگار دانستند و خطاب به ارتشیان گفتند: عزیزان افتخار كنید كه جزو ارتش جمهوری اسلامی هستید. هم ملت و هم مسئولان قدر ارتش را میدانند و شما نیز با تقویت نقاط قوت و برطرف كردن نقاط ضعف سازمان، قدردان خود باشید.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان سخنانشان با ابراز همدردی با مردم مصیبتزده از زلزله اخیر در سوریه و تركیه و طلب رحمت برای جانباختگان، گفتند: مسئولان كشور ما نیز بحمدالله كمكهایی كرده و باز هم خواهند كرد.
در ابتدای این دیدار، امیر سرتیپ خلبان واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش، گزارشی از تولیدات امیدآفرین و اقدمات اثربخش این نیرو در بخشهای مختلف علمی و دانشبنیان، ساخت تجهیزات، آمادگیهای رزمی، آموزش، سازندگی و امداد بیان كرد.