3 میلیارد دلار قاچاق پوشاك

مجید افتخاری عضو هیات مدیره انجمن تولیدكنندگان پوشاك در برنامه دستوركار گفت: وقتی مرزهای كشور را به راحتی باز می‌گذاریم انتظار سوء استفاده امنیتی را نیز باید داشته باشیم.

1404/04/11
|
16:20
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، مجید افتخاری عضو هیات مدیره انجمن تولیدكنندگان پوشاك در برنامه دستوركار درباره ‌قاچاق كالا در حوزه پوشاك گفت:فاچاق پوشاك به لحاظ فرهنگی، اقتصادی و امنیتی دارای اهمیت است وقتی مرزهای كشور را به راحتی باز می‌گذاریم انتظار سوء استفاده امنیتی را نیز باید داشته‌باشیم.

وی قاچاق پوشاك عاملی مهم در حوادث اخیر دانست و افزود: فرایند مبارزه با قاچاق را باید از مبادی ورودی تا سطح عرضه مورد توجه قرار داد. این دولت‌های مختلف طول این مدت به شكل سلیقه‌ای با آن برخورد كرده‌اند.

افتخاری با بیان اینكه امروز حدود 3 میلیارد دلار قاچاق پوشاك وجود دارد، خاطر نشان كرد: ظرفیت بازار 80 میلیونی داخل امروز در اختیار قاچاق است.

برنامه دستوركار شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 17:30 به تهیه‌كنندگی سیما پاتیمار از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع