خبرگزاری صدا و سیما تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی»
مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی»، تا 6 اسفند تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، غلامحسین طالبی دبیر جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی»، در گفتگو با شبكه خبر در بخشی از سخنانش درخصوص بخش های این جشنواره گفت: در این جشنواره بخش اصلی داریم كه سرودهایی كه گروههای سرود چه در مدارس و چه به صورت آزاد و موسسات فرهنگی و نهادها، این گروههای سرود را سرپرستی میكنند میتوانند در این جشنواره شركت كنند.
وی افزود: بخشهای اصلی سرود است كه به صورت فایل صوتی ارایه میشود، جشنواره یك جشنواره صداپایه است كه از رادیو ایران برگزار میشود، برای داوری بهتر اعلام كردیم شعر سرود و یك تصویر از گروهی كه سرود را اجرا میكند و حتی اگر كلیپی هم دارند به جشنواره ارسال كنند.
بخش دیگری است به نام بخش سرود نگاری برای شاعران و ترانه سراهایی است كه شعری یا ترانهای سروده اند و میخواهند كه به سرود تبدیل شود و رادیو ایران این كار را انجام میدهد و آنها را به گروه های سرود معرفی میكند البته بعد از داوری.
طالبی گفت: یك بخش ویژه هم به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن داشتیم كه هنور هم علاقه مندان میتوانند فایل های خود را ارسال كنند، ویدئویی از اجرای گروههای سرود در راهپمیایی 22 بهمن بود كه به عنوان بخش ویژه و پویش سرود بهمن نامگذاری شد.
وی افزود: این جشنواره در سه مقطع دبستان، دبیرستان و آزاد برگزار میشود، با همكاری معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و شبكه شاد این جشنواره را برگزار كردیم و بازخود خیلی خوبی از بچههایی كه در شبكه شاد حضور داشتند داشتیم، در این جشنواره و همه مدارس كشور چه در مقطع دبستان و چه مقطع دبیرستان میتوانند در این جشنواره شركت كنند. بخش آزاد هم غیر از مدارس است و آنها از طریق سایت و وبگاه جشنواره به ادرس kanoon.irib.ir میتوانند آثار خود را ارسال كنند.
وی گفت: این جشنواره در 5 محور موضوعی هویت ملی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، نواهای آئینی و موضوعات اجتماعی و فرهنگی برگزار می شود. موضوعات اجتماعی و فرهنگی، مثل نیكی به پدر، كه سرودهایی را اجرا میكنند در مراكز فرهنگی و مدارس، در مناسبتها كه جز دستههای بالا قرار نمیگیرد و جر موضوعات فرهنگی است.
وی با بیان اینكه آثار برگزیده پخش میشود گفتك سعی میكنیم كه یك فضایی ثابتی در كنداكتور داشته باشیم جدول پخش رادیو ایران كه به پخش سرود اختصاص پیدا بكند و جدای آن با سازمانهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش و كانونهای فرهنگی، مساجد و نهادهایی كه در زمنیه كار با نوجوانان و جوانان فعال هستند در حوزه فرهنگی و هنری برنامههای مشتركی را اجرا بكنیم كه در جدول رادیو ایران قرار بگیرد.
وی درباره داوری آثار هم گفت: بعد از پابان دریافت آثار، داوری آثار شروع می شود و سعی می كنیم كه قبل از پایان سال مراسم اختتامیه را برگزار كنیم. مسئول كمتیه داوری آقای گودرزی از شعرای انقلاب است، داوری به صورت برخط و آنلاین بر روی وب گاه جشنواره انجام میشود و داوران آثار را در دو محرحله، مرحله انتخاب آثار و آثاری كه به مرحله دوم راه پیدا میكند با داوران سطح بلاتر داوری میشود.
وی گفت: در حوزه موسیقی، شعر، خوانندگی و خود اثر برتر، در جوایزی تقدیم میشود كه حدود 41 جایزه است.