رادیو موقعیت خود را در بین مردم حفظ كرده است

عباس محبی:بازیگر پیشكسوت رادیو با بیان اینكه رادیو موقعیت خود را در بین مردم حفظ كرده است، گفت: : رادیو در زمان رانندگی ،انجام كار،آشپزی یا در حال مطالعه می تواند یار و همراه ما باشد.

1400/08/17
|
10:26
|

عباس محبی بازیگر پیشكسوت رادیو به جایگاه رادیو نسبت به سایر رسانه ها اشاره كرد و گفت:
رادیو، راز ماندگاری گذشته در ذهن آدمی است.

بازیگر پیشكسوت رادیو با بیان اینكه گذشته ها در ذهن آدم ها شیرین است، ادامه داد:
مخاطب رادیو در دهه 40 و 50 به قدری زیاد بود كه تلویزیون امروزی به پای آن نمی رسید.
محبی با تاكید بر اینكه رادیو موقعیت خود را در بین مردم حفظ كرده است، افزود: رادیو رسانه ای همراه بوده و قبل از اینكه موبایل و رسانه های دیگر اجتماعی بین مردم رایج باشد ارتباط خوبی بین مخاطبین برقرار كرده بود.
وی با بیان اینكه رادیو همیشه با مردم در ارتباط است، یادآور شد: رادیو در زمان رانندگی ،انجام كار،آشپزی یا در حال مطالعه می تواند یار و همراه ما باشد.
وی یادآور شد: در ایران اسلامی شغلی با نام نقالی داریم كه مرشدها ، پرده خوان ها ، مداح ها و روضه خوان ها شمایل خوانی می كردند و این افراد رادیوهای زمان خودشان بودند. زمانی نقالی ، روضه خوانی و مداحی موفق تر است كه رادیویی تر باشد و این هنرمندان می توانند به مخاطبین حاضر در آنجا تصویر دهند .
محبی با بیان اینكه در رادیو نوشته ها بایستی تصویری باشد، خاطر نشان كرد: رادیو با توجه به تشكیل شبكه های مختلف در گوشی ها و تلویزیون، جایگاه خودش را دارد.
محبی با بیان اینكه رادیو رابط فرهنگ و ادبیات بین مردم است، تصریح كرد: رادیو رابطی قوی بین فرهنگ و ادبیات و پیوند دهنده مردم به گذشتگان ، نیاكان،ادبیات و شعر ، موسیقی،خط، نقاشی و فرهنگ یك جامعه است و در رادیو به گوینده خوب نیازمندیم. ما می توانیم واقعه ظهر عاشورا را از طریق رادیو و توسط مداح یا سخنران بشنویم اما در تلویزیون برای خلق همین صحنه باید میلیارد میلیارد هزینه شود تا آن صحنه ها وقایع ساخته شود.

تنظیم كننده: سمانه حیدرزاه

دسترسی سریع