هیچ رقابتی را نمی‌توان پیش‌بینی كرد

سیدمهدی سیدصالحی كارشناس فوتبال گفت: تیم‌های لیگ برتر به لحاظ نتیجه در جدول مسابقات حاشیه امنیتی ندارند و بازی‌ها هر چه جلوتر می‌رود نتایج، جایگاه تیم‌ها را تغییر می‌دهد.

1404/11/18
|
15:41
|

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران، سیدمهدی سیدصالحی كارشناس فوتبال در برنامه وقت‌اضافه درباره پیروزی فجر سپاسی برابر با تراكتورسازی تبریز گفت:نتیجه این بازی نشان داد هیچ رقابتی را نمی‌توان پیش‌بینی كرد و هیچ تیمی از قبل برنده نیست.

وی تصریح كرد: هر چند فجرسپاسی شیراز هفته‌گذشته بازی خود را از دست داد اما در این هفته با شناخت كافی از حریف بازی منطقی و خوبی را به نمایش گذاشت.

سیدصالحی با بیان اینكه در نیمه اول فجر سپاسی زمانی‌كه توپ را از دست می‌داد در بازپس‌گیری تیم مقابل را تحت‌فشار بسیاری می‌گذاشت افزود: در نیمه دوم بازی پیروز قربانی همان روند نیمه اول را در پیش‌گرفت و اجازه نداد تیم‌حریف از ضدحملات سرعتی استفاده‌كند.

سیدمهدی سیدصالحی یادآور شد: تیم‌های لیگ برتر به لحاظ نتیجه در جدول مسابقات حاشیه امنیتی ندارند و بازی‌ها هر چه جلوتر می‌رود نتایج جایگاه تیم‌ها را تغییر می‌دهد.

برنامه وقت‌اضافه جمعه‌ها ساعت 19:05 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع