غنای رسانه به تعامل مداوم با مخاطبانش است/ استراتژی نظام امروز به پشتوانه مدافعان حرم است

معاونت صدا در نشست خبری نخستین جشنواره رزمواره مدافعان حرم عنوان كرد.حمید شاه آبادی با اشاره به وظیفه رسانه برای الگو سازی مناسب، مدافعان حرم را بهترین گزینه برای این امر دانست

1396/07/30
|
13:43
|

حمید شاه آبادی با اشاره به وظیفه رسانه برای الگو سازی مناسب، مدافعان حرم را بهترین گزینه برای این امر دانست
به گزارش ستاد خبری نخستین رزمواره مدافعان حرم،نشست نخستین رزمواره مدافعان حرم در ساختمان شهدای رادیو سازمان صدا وسیما برگزار شد. حمید شاه آبادی معاونت صدا در این نشست با ابراز خرسندی از برگزاری اولین رزمواره مدافعان حرم كه با همت سه نهاد صدا و سیما، بنیاد حفظ آثار محقق شده به بیان اهمیت این رخداد پرداخت.
وی اول از همه یاد كردن و زنده نگه داشتن مدافعان حرم را یك رسالت برای رسانه دانست . وی همچنین یكی از نقشهای این رزمواره را تبیین استراتژی نظام در رابطه با استكبار جهانی كه ایران سردمدار آن است معرفی كرد . معاونت صدا در این باره گفت: امروز در جهان اسلام هیچ رخدادی بدون در نظر گرفتن نقش ایران میسر نیست. مدافعان حرم كسانی هستند كه استراتژی امروز نظام به پشتوانه آنها صورت میگیرد.
شاه آبادی با تاكید بر اینكه ابعاد مختلف نقش مدافعان حرم بر كسی پوشیده نیست، گفت: رزمواره باید جلوی كم رنگ شدن این ابعاد را بگیرد. وظیفه رسانه معرفی الگو است و چه الگویی بهتر از این عزیزان مدافع حرم.
وی با تصریح اینكه امكان ندارد یك رسانه بخواهد در حوزه خودش مدعی و موفق باشد ولی با مخاطبانش تعامل نكند گفت: غنای رسانه ها به این تعامل مداوم با مخاطبان است.
شاه آبادی خلق یك اثر هنری را در گرو دریافت لحظات حساس دانست و گفت: امروز زمان آن گذشته است كه یك سری هنرمند یا نویسنده محدود در یك اتاق دربسته بنشینند و در مورد ارزشهای انقلاب بنویسند. امروز همه این فرصت را دارند كه در تبیین این ارزشها نقش ایفا كنند. ما نیز در رسنه خود به این مشاركت احتیاج داریم. امیدوارم رزمواره بتواند از این فرصت استفاده كند.
علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و رئیس سازمان هنری وامور سینمایی دفاع مقدس دیگر سخنران این نشست خبری بود وی در آغاز ضمن تقدیر از برگزار كننده‌ها و فعالان این رزم واره اظهار كرد: مدافعان حرم بخشی از ظرفیت‌های انقلاب اسلامی را شكل می‌دهند چون تاریخ انقلاب اسلامی نشان داده هر گاه نیازی احساس شود مردم پشت انقلاب و رهبر فرزانه‌اشان ایستاده‌اند برای همین وظیفه رسانه است تا این ظرفیت‌ها را در قالب بخش‌های مختلف هنری و رسانه‌ای تصویر كند. با این هدف این رزم واره شكل گرفت و به امید خدا نخستین دوره آن را به بهترین نحو برگزار خواهد كرد.
وی ادامه داد: داعش با حمله به سرزمین‌های همچون عراق و سوریه بزرگترین اشتباه را كرد چون به جاهای دست درازی كرد كه برای شیعه بسیار عزیز است مردم ایران تمام هستی خود را می‌د‌هند تا خدشه به حرم مطهر ابا عبدالله و خاندانش وارد نشود به همین دلیل شیعیان ایران با رشادت باعث شدند كه داعش روزهای آخر حیات خود را در عراق و سوریه سپری كند.
جعفری بخش مختلف این رزم واره را این‌گونه تشریح كرد: قسمت‌های مختلف این رزم واره به این شكل دسته بندی می‌شود؛
1- دیداری(مستند، فیلم سینمای، داستانی و كوتاه، پویانمایی، فیلمنامه، تیزر و كلیپ و برنامه‌های تركیبی)
2- شنیداری(مستند رادیوی، برنامه تركیبی، انونس، نمایش رادیوی و متن رادیوی)
3- موسیقی، سرود و نغمه‌های آئینی(قطعه موسیقی با كلام، قطعه موسیقی بی‌كلام، نغمات، نماهنگ، مدیحه سرایی، سرود و ترانه سرایی)
4- مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری(عكس، مصاحبه، مقاله، گزارش، تیتر، و چندرسانه‌ای)
5- فضای مجازی(شبكه‌های اجتماعی، سایت و وبلاگ، نرم‌افزارهای كاربردی، طرح و تصویر گرافیكی و پادكست)
6- مردمی(دل‌نوشته، شعر، داستان كوتاه، عكس، كلیپ، فیلم كوتاه مردمی و طرح و ایده)
بعد از معرفی بخش‌های مختلف رزم واره جعفری اعلام كرد: متقاضیان تا 30 آذر ماه فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال كنند. آئین پایانی رزم واره و تقدیر از برگزیدگان نخست رزم واره مدافعان حرم نیز 18 دیماه برگزار خواهد شد.
بهنام احمدپور مباركه مدیر شبكه رادیویی ایران نیز كه دبیری این جشنواره را بر عهده دارد ضمن بیان بخشهای مختلف این جشنواره از به راه افتادن رادیو تصویری رادیو ایران در هفته جاری خبر داد . علی فروغی رئیس بسیج سازمان صدا و سیما هم در این نشست نقش مدافعان حرم را یك نقش بشر دوستانه و فراتر از مذهب دانست و گفت: دفاع از حرم یك حركت انقلابی در دفاع از انسانیت است.
وی در انتها از همه رسانه‌ها خواست با حمایت و شركت خود در این رزم واره كمك كنند تا آرمان‌های شهدای مدافع حرم بیشتر در جامعه اشاعه داده شود.

دسترسی سریع