مدیر رادیو ایران نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» را تشریح كرد
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» با تبریك فرا رسیدن ماه سرور میلاد اهل بیت (ع) بیان كرد: هر سال كه از پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی می گذرد، دشمنان نظام مقدس اسلامی سعی
می كنند مردم را مأیوس و در برابر نظام قرار دهند
به گزارش روابط عمومی نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» دكتر مهدی آذرمكان مدیر شبكه رادیویی ایران و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره «سرود گلبانگ آزادی» گفت: توجه به هنر انقلابی و ظرفیت های آن كه می تواند پیام انقلاب را در بین نوجوانان و جوانان گسترش دهد ظرفیت ویژه ای است كه می بایست با فعالیت های نوآورانه درآمیخته شود تا نتیجه نهایی حاصل شود.
مدیر رادیو ایران ادامه داد: همانگونه كه رهبر معظم انقلاب در حكم ریاست محترم سازمان نقشه راه سازمان را معین نمودند، رسانه ملی باید آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر باشد و زیبایی های خواندن سرود كه البته بارها مورد تأكید معظم له بوده می تواند ضمن تلاش برای اجرای منویات ایشان، مخاطبان را نیز از این ظرفیت بزرگ فرمی و محتوایی صداپایه بهره مند سازد.
آذرمكان تصریح كرد: وظیفه رسانه ملی در دوره تحولی جدید، انجام فعالیت های خلاقانه و هنرمندانه است تا سهم مخاطب از آنتن رسانه و همچنین تعداد مخاطبان افزایش یابد بدین منظور، رادیو ایران در طلیعه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی با هم افزایی و همكاری معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت شبكه آموزشی دانش آموزی (شاد) نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» (یادمان استاد جمشید جم، خواننده سرود ماندگار و انقلابی یار دبستانی من) را در سه مقطع دبستان، دبیرستان و آزاد برگزار می كند.
وی اهداف این جشنواره را هدایت فرهنگی نسل جدید با مضامین انقلابی و دینی در قالب جذاب سرود، ترویج هنر انقلاب در میان نوجوانان و جوانان، رسیدن به الگویی مناسب از همافزایی سازمانها و نهادهای مختلف فرهنگی كشور، ارتقاء ذائقه شنیداری مخاطبان با شعر و سرود انقلابی و دینی و دانست.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» بیان كرد: این جشنواره كه از نتایج جلسات ستاد تحول معاونت صدا بوده، از بركات كار قرارگاهی در معاونت صداست.
محور های موضوعی آثار نیز هویت ملی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، نواهای آیینی و موضوعات اجتماعی و فرهنگی است.
آذرمكان افزود: گروه های سرود می توانند با شركت در نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» در سه بخش اصلی، جانبی و ویژه به رقابت بپردازند.
در بخش اصلی، سرپرست گروه سرود می بایست فایل صوتی سرود به همراه متن شعر سرود و تصویر گروه سرود و در صورت امكان نماهنگ یا كلیپ اجرای سرود (ارسال این فایل اختیاری است) را به وبگاه جشنواره ارسال نماید.
در بخش جنبی كه به عنوان سرودنگاری نامگذاری شده، شاعران و ترانه سرایان محترم می توانند متن شعر یا سرودی كه هنوز اجرا نشده و برای تولید سرود پیشنهاد می شود را به وبگاه جشنواره ارسال نمایند.
وی تاكید كرد: جایزه ویژه این جشنواره كه ارتباط مستقیم با مراسم راهپیمایی روز 22 بهمن دارد نیز مربوط به ارسال اجرای ویدیوی گروه های سرود بر روی استیج های مختلف در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن سال 1402 است و این قاب ماندگار كه امسال در بخش ویژه جشنواره انجام می شود، تعداد بسیار زیادی از اجرای سرودهای انقلابی را توسط گروه های سرود مردمی در راهپیمایی بزرگ مردمی 22 بهمن به یادگار خواهد گذاشت، این بخش در جشنواره سرود گلبانگ آزادی با عنوان «پویش سرود بهمن» نامگذاری شده است
آذرمكان توضیح داد: قرار بود در كمیته داوران این جشنواره در خدمت استاد جمشید جم، خواننده سرود ماندگار و انقلابی یار دبستانی من كه از همكاران پیشكسوت رادیو نیز بودند باشیم كه متاسفانه در آستانه انتشار فراخوان جشنواره، این هنرمند انقلابی دعوت حق را لبیك گفتند و بنا بر این شد، تا به پاس یك عمر جهاد فرهنگی و هنری ایشان، نخستین دوره این جشنواره با نام این عزیز معرفی شود.
شایان ذكر است آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی «سرود گلبانگ آزادی» پس از داوری در دو مرحله انتخاب آثار و داوری نهایی برگزار خواهد شد كه در وبگاه جشنواره و از طریق رادیو ایران اطلاع رسانی خواهد شد.