هشتگ «هر ایرانی نگهبان زبان فارسی» را فراگیر كردیم

مدیر كمیته فضای مجازی دومین جشنواره ملی «آیین سخن» خبر داد: هشتگ «هر ایرانی نگهبان زبان فارسی» را فراگیر كردیم

1402/04/03
|
11:13
|

به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره ملی «آیین سخن» ابوذرابراهیم مدیر كمیته فضای مجازی دومین جشنواره «آیین سخن» گفت: در راستای تبلیغ اثربخش و ماندگار، كلیدواژه‌ها و هشتگ‌های #من_نگهبان_زبان_فارسی_هستم، #آیین_سخن ، #فارسی_را_پاس_بداریم و #هر_ایرانی_نگهبان_زبان_فارسی را به همراه محتوای با كیفیت در فضای مجازی داغ و فراگیر كرده‌ایم.

ابراهیم گفت: در ابتدا از مخاطبان رادیو ایران دعوت شد تا برای كلمات بیگانه، واژه فارسی پیشنهاد دهند و برای بهره گیری بهتر از فرهنگ ایرانی، نام‌های زیبای بومی و ایرانی را جهت نام‌گذاری محصولات به صاحبان مشاغل و كارخانه‌ها معرفی كنند؛ این پویش با هدف اصلاح به‌كارگیری كلمات بیگانه و نادرست در رادیو ایران برگزار شد كه با استقبال خوبی از سوی شنونده‌ها روبرو گشت.

وی افزود: این حركت ادامه پیدا كرد و در سال 1401 به جشنواره تبدیل شد. دومین جشنواره ملی «آیین سخن» امسال در چهار بخش در حال برگزاری است؛ بخش برنامه سازی رادیویی، بخش فضای مجازی، بخش مردمی و بخش ویژه كه مربوط به «نظامی گنجوی» است. جشنواره 1402 از هفته نظامی در اسفند سال قبل كلید خورد و اختتامیه آن در تیر ماه برگزار خواهد شد.

مدیر كمیته فضای مجازی جشنواره آیین سخن استقبال مردم از جشنواره به ویژه در بخش فضای مجازی را مثبت ارزیابی كرد و ادامه داد: تعداد آثار ارسالی در این بخش در مقایسه با دیگر بخش‌ها قابل توجه بوده است. تولید محتوا برای صفحات اجتماعی، پادكست، گرافیك متحرك، تیزر و بنرهای گرافیكی، تولید محتوا برای كانال تلویزیونی رادیونما، ساختارهای مورد تایید در بخش فضای مجازی جشنواره آیین سخن است كه آثار رسیده، از سوی كارشناسان این حوزه داوری شده اند.

ابراهیم، روش‌های تبلیغ و معرفی جشنواره «آیین سخن» را مكمل و به موازات آنتن شبكه عنوان كرد و گفت: از بهمن سال گذشته تبلیغات و اطلاع رسانی اخبار جشنواره در پایگاه، رادیونما و صفحات رادیو ایران در شبكه‌های اجتماعی همسو و همزمان با آنتن رادیو ایران انجام شده است تا علاوه بر شنوندگان، دنبال‌كنندگان خلاق و ایده‌پرداز شبكه را به تولید محتوا برای جشنواره ترغیب كنیم. از سوی دیگر بستر دریافت آثار ارسالی مردم و برنامه سازان رادیو در پایگاه رادیو ایران به نشانی بوده است كه مرتب و به موقع رصد و بهینه‌سازی شده تا بدون كمترین مشكلی شركت‌كننده بتواند اثر خود را بارگذاری و ارسال نماید.
افرادی كه در فضای مجازی صفحاتی با دنبال‌كننده‌های بالا دارند، محتوایی را تولید كنند تا به مخاطب خود بیاموزند كه از كلمات بیگانه استفاده نكنند

مدیر فضای مجازی رادیو ایران ادامه داد: در راستای تبلیغ اثربخش و ماندگار، كلیدواژه‌ها و هشتگ‌های #من_نگهبان_زبان_فارسی_هستم ، #آیین_سخن ، #فارسی_را_پاس_بداریم و #هر_ایرانی_نگهبان_زبان_فارسی را به همراه محتوای با كیفیت در فضای مجازی داغ و فراگیر كرده‌ایم تا توانسته باشیم «آیین سخن» را به بهترین شكل به همه معرفی كنیم. پاسداشت زبان، خط و ادبیات فارسی نیازمند هم‌افزایی و همكاری گسترده است كه شبكه رادیویی ایران می‌كوشد تا این حركت مهم را ماندگار كند.

ابراهیم در پایان متذكر شد: در تلاش هستیم تولید و انتشار محتوا به همراه این برچسب‌ها را در طول سال داغ نگه داریم. مخاطب هدف ما جوان‌های دهه هفتادی و دهه هشتادی هستند؛ كسانی كه حضور پررنگ‌تری در شبكه‌های اجتماعی دارند و می‌كوشیم با محتوای جذاب توجه‌شان را جلب كنیم تا ایشان هم به جمع پاسداران و نگهبانان زبان، خط و ادب فارسی بپیوندند؛ افرادی كه در فضای مجازی صفحاتی با دنبال‌كننده‌های بالا دارند، محتوایی را تولید كنند تا به مخاطب خود بیاموزند كه از كلمات بیگانه استفاده نكنند یا كلمات فارسی را با تلفظ درست و با املای صحیح به كار گیرند.

دسترسی سریع