خانه و خانواده شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 به مدت 60

رادیو ایران

خانه و خانواده

خواب‌آلودگی به تنهایی نشانه حساسیت نیست

لیلا بنی‌آدم فوق تخصص آسم‌ و آلرژی در خانه‌و‌خانواده گفت: حساسیت و آلرژی می‌تواند به شكل خارش در برخی اعضای بدن چون بینی، ته‌حلق و چشم، عطسه، آبریزش‌بینی، سرفه‌های مكرر و گرفتگی بینی، خود را نشان دهد.

در طول فصل بهار درختان و گل‌ها شروع به آزاد كردن گرده در هوا می‌كنند. استشاق این گرده‌ها می‌تواند باعث بروز علائم آلرژی شود.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، برنامه خانه‌و‌خانواده امروز چهارشنبه دهم اردیبهشت با لیلا بنی‌آدم فوق تخصص آسم‌ و آلرژی درباره حساسیت‌های فصلی صحبت كرده است.

لیلا بنی‌آدم فوق تخصص آسم‌ و آلرژی گفت: فعالیت اصلی سیستم دفاعی بدن مبارزه با میكروب‌هاست؛این سیستم دفاعی اگر به اشتباه به عوامل غیرمیكروبی واكنش نشان دهد این واكنش آلرژی یا حساسیت را در بدن ایجاد می‌كند.

وی افزود: حساسیت و آلرژی می‌تواند به شكل خارش در برخی اعضای بدن چون بینی، ته‌حلق و چشم، عطسه، آبریزش‌بینی، سرفه‌های مكرر و گرفتگی بینی، خود را نشان دهد.

1404/02/10
|
12:01
دسترسی سریع
خانه و خانواده