سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۶:۳۵ به مدت ۷۵

رادیو ایران

سلام صبح بخير

Error loading media: File could not be played
 
00:0000:0000:00
00:00

فعالیت های عمرانی در خراسان شمالی، امیدآفرینی را رقم زده است

معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی در برنامه «سلام صبح بخیر» گفت: ۳۵ كیلومتر از راه های روستایی خراسان شمالی آسفالت و بهسازی شده است.

مهدی رشیدی معاون عمرانی استانداری خراسان در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران به شرح فعالیت های عمرانی انجام شده در استان پرداخت و گفت: سفر رییس جمهور به استان در تیر ماه سال گذشته، تصویب ۲۰۰ پروژه عمرانی را با اعتبار ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رقم زد.

وی در ادامه با بیان اینكه در حال حاضر حدود ۳۵ كیلومتر از راه های روستایی و اصلی آسفالت و بهسازی شده است؛ گفت: آسفالت و بهسازی راه های روستایی، تاثیر زیادی در امیدآفرینی داشته است.

مهدی رشیدی بخش دیگر صحبت هایش را به اجرای طرح های هادی اختصاص داد و گفت: اتفاق دیگری كه امروز استان شاهد آن است آسفالت حدود ۷۵۰ هزار مترمربع معابر روستایی و ۷۳۰ هزار مترمربع معابر شهری است.

در ادامه می شنوید.

برنامه سلام صبح بخیر شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت ۶:۳۵ از رادیو ایران پخش می شود.

تهیه و تنظیم: نسترن ردایی

۱۴۰۲/۱۰/۰۳
|
۱۱:۰۹
دسترسی سریع
سلام صبح بخیر