خانه و خانواده شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 به مدت 60

رادیو ایران

خانه و خانواده

كودكان ایران را ساعتی بزرگ می‌دانند

موتور یك خودروی بزرگ وقتی كار می‌كند كه حتی چرخ‌دنده یك سانتی‌متری هم در آن درست بچرخد، در برنامه سلام‌صبح‌بخیر بشنوید.

آمریكا و اسفند از 9 اسفند حملات خود را به ایران آغاز كردند؛ در اولین روز این حملات علاوه بر شهادت رهبر شهید انقلاب و تنی چند از فرماندهان، دبستان دخترانه شجره طیبه میناب استان هرمزگان نیز مورد هجوم قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ایران، برنامه سلام‌صبح بخیر رادیو ایران در بخش «زنگ ایران» با صدای كودكان هرمزگان؛ هم‌صدا با بچه‌های سرزمین كوه و دریا، به یاد كودكان شهید مدرسه میناب كه نامشان همیشه در دل ایران زنده است عشق و مسئولیت را نسبت به وطن روایت كرده است.

در این گفت‌وگو، كودكان ایران را ساعتی بزرگ می‌دانند؛ جایی كه هركدام با تلاش و درس‌خواندن، چرخ‌دنده‌ای كوچك اما مؤثرند تا این سرزمین به سوی روشنایی حركت كند.

1405/01/23
|
12:32
دسترسی سریع
خانه و خانواده