مدیر رادیو ایران در چهل‌پرده‌اشك

مرتضی كاظمی دینان با حضور در استودیوی برنامه چهل‌پرده‌اشك از تلاش گسترده رادیو ایران برای انعكاس حال‌وهوای بی‌نظیر پیاده‌روی اربعین قدردانی كرد.

پیاده‌روی اربعین مراسمی‌‎ست كه هر ساله با حضور مردم در كربلا برپا می‌شود، این راهپیمایی به عنوان قدرتمندترین نماد همبستگی بزرگترین گردهمایی سالانه مذهبی در جهان نیز است.

رادیو ایران امسال نیز همانند سال‌های گذشته با حضور خود در این مراسم همراه زائران شده است.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، در مسیر عاشقی، علی رشیدی میزبان سید مرتضی كاظمی‌دینان، مدیر شبكه رادیو ایران شد.

در این گفت‌وگو، از تلاش گسترده رادیو ایران برای انعكاس حال‌وهوای بی‌نظیر پیاده‌روی اربعین و رساندن پیام نهضت حسینی به مخاطبان سخن گفته شد؛ تلاشی كه با حضور میدانی همكاران رسانه در دل مسیر عشق، رنگ و بوی دیگری گرفته است.

مدیر شبكه رادیو ایران با تأكید بر رسالت رسانه در زنده نگه داشتن اندیشه و فرهنگ حسینی، از تلاش‌های همكاران حاضر در موكب رسانه‌ای قدردانی كرد و پوشش این اجتماع عظیم را افتخاری بزرگ برای خانواده رادیو ایران دانست.

این گفت‌و‌گو را بشنوید.

1405/05/10
|
11:09
دسترسی سریع