كمك‌كردن زندگی را هموار می‌سازد

بخشی از صحبت‌های زنده یاد علیرضا فتحی‌پور, اگر می‌خواهیم كارها برایمان هموار شود و از مشكلات رهایی یابیم و بر آنها پیروز شویم در زندگی بخشش،كمك‌كردن و مراقبت از دیگران را پیشه خود سازیم.

همه ما انسان‌ها علاقه‌مندیم در زندگی گشایشی حاصل شود و كارها روی روال قرار گیرد، اینكه انسان چطور می‌تواند به این مهم دست‌یابد؛ موضوعی است كه زنده‌یاد علیرضا فتحی‌پور كارشناس و پژوهشگر به آن پاسخ داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران، زنده‌یاد علیرضا فتحی‌پور كارشناس و پژوهشگر قرآن برای كنكاش بیشتر به بررسی آیات 1 تا 7 سوره مباركه لیل پرداخته است.

طبق گفته‌های خداوند كسی كه می‌بخشد و وعده‌های درست‌تر را باور دارد و دیگران را به بهترین شكل كمك می‌كند؛راه آسان و راحتی را پیش پایش قرار خواهد گرفت.

ما انسان‌ها اگر می‌خواهیم كارها برایمان هموار شود و از مشكلات رهایی یابیم و بر آنها پیروز شویم در زندگی بخشش،كمك‌كردن و مراقبت از دیگران را پیشه خود سازیم.

1405/02/30
|
09:08
دسترسی سریع