به جهان پیام صبر و ایستادگی مخابره شد

معاون شورای هماهنگی سازمان نبلیغات اسلامی گفت: ایرانی‌ها شایسته بهترین‌ها هستند، مسوولان با تلاش بیشتر در راه خدمت به مردم و حل مشكلات قدم‌های محكم‌تری را بردارند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران،سیدمحسن محمودی معاون شورای هماهنگی سازمان نبلیغات اسلامی در برنامه ایران‌امروز گفت:روز 22 دی امسال مردم ایران با برگزاری مراسمی و حضور خود در خیابان از امتحانی بزرگ سربلند بیرون آمدند.

وی با بیان اینكه مردم تهران امروز نیز از ساعت 14:00 با حضور در مقابل دانشگاه تهران یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند، افزود:مردم با حضور خود در صحنه پیام صبر و ایستادگی را به جهان مخابره كردند.

محمودی با بیان اینكه از حماسه مردم چیزی به جز زیبایی دیده نمی‌شود، افزود:ایرانی‌ها شایسته بهترین‌ها هستند؛ مسوولان با تلاش بیشتر در راه خدمت به مردم و حل مشكلات قدم‌های محكم‌تری را بردارند.

1404/10/24
|
14:36
دسترسی سریع