شوخی نابجا ممنوع

شهاب شهرزاد در برنامه راه‌شب با بیان خاطره‌ای از دوران مدرسه شوخی های آسیب‌زا را بیشتر شرح و توضیح داده است.

روزنامه‌ای نوشته بود؛ وقتی صدای زنگ آخر در محوطه دبیرستان پسرانه پیچید، هنرجویان با شوقی وصف‌ناپذیر كوله‌پشتی‌هایشان را برداشتند و به حیاط رفتند تا دقایق آخر مدرسه را با خوشحالی بگذرانند اما یك شوخی نابجا همه آن‌ها را شوكه كرد.

همین روزنامه در جایی از این گزارش از زبان بازپرس شعبه اول دادسرای جرایم اطفال و نوجوانان‌ هشدار می دهد؛ دانش‌آموزان در مدارس بایدخیلی مراقب باشند و هر نوع شوخی را انجام ندهند، در این پرونده مشاهده كردیم همكلاسی‌ها برای اینكه دقایقی را خوش بگذرانند و شاد باشند تصمیم گرفتند با یكی از دوستان و همكلاسی‌هایشان شوخی كنند اما این شوخی نابجا باعث شد پسر جوان بشدت آسیب ببیند و نتواند تا مدتی طولانی تحصیلش را ادامه دهد.


به گزارش شبكه رادیویی ایران، شهاب شهرزاد در برنامه راه‌شب با بیان خاطره‌ای از دوران مدرسه خود این موضوع را بیشتر شرح و توضیح داده است.

گشایش بارگاه شمس تبریزی در خوی، دغدغه‌های میراث فرهنگی، وضعیت درختان چیتگر تهران اهمیت پاسداشت هویت ایرانی و حفاظت از طبیعت كه در این برنامه به آن پرداخته شد.

برنامه راه‌شب بامداد هر هفته ساعت 00:30 از رادیو ایران پخش می‌شود.

1405/07/20
|
09:40
دسترسی سریع