عرفان طهماسبی خواننده قطعه «مترسک» هنرمند توانمندی است
مرتضی لطفی خواننده و آهنگساز و معلم آواز گفت:عرفان طهماسبی تحریرها را به درستی خوانده و در آهنگسازی نیز به خوبی از توانمندی خود استفاده کرده است.
«مترسک» قطعه آهنگی با صدا و آهنگسازی «عرفان طهماسبی» و تنظیم «حامد دهقانی» است.
به گزارش شبکه رادیویی ایران، برنامه «کافه هنر» این بار در «نقد آهنگ » تک آهنگ «مترسک» با صدای عرفان طهماسبی را در گفت و گو با اسماعیل امینی شاعر و منتقد، مهدی کریمی کارشناس ترکیب و نهایی سازی صدا و مرتضی لطفی خواننده و آهنگساز و معلم آواز مورد نقد و بررسی قرار داده است.
مرتضی لطفی خواننده و آهنگساز و معلم آواز و از مهمانان و کارشناسان برنامه به روی خط آمد و درباره موسیقی و آهنگ این اثر گفت: در این اثر موسیقیایی هدف، تولید آهنگ آرام و احساسی و به اصطلاح کافه ای بوده است.
وی در ادامه افزود: این اثر موسیقی را همه جا نمی توان مورد استفاده قرار داد و نوع شنونده هایی را که جلب می کند با دیگر موسیقی ها متفاوت است.
مرتضی لطفی اضافه کرد: عرفان طهماسبی خواننده توانمندی است او تحریرها را به درستی خوانده و در آهنگسازی نیز به خوبی از توانایی خود استفاده کرده است.
در ادامه این گفت و گوی رادیویی، اسماعیل امینی شاعر و منتقد در نقد شعر و ترانه «مترسک» به روی خط آمد و در نقد شعر و ترانه اثر گفت: ترانه سرا و شاعر در بیان شعر آنچنان موفق عمل نکرده است؛ در اشعار و ترانه های عاشقانه معمولا راوی از خود تعریف نمی کند.
مهدی کریمی کارشناس ترکیب و نهایی سازی صدا از دیگر مهمانان این برنامه به نقد این قطعه موسیقیایی پرداخت و گفت: با توجه به آنکه در تنظیم، از شلوغ کاری های اضافی پرهیز شده، نقش میکس و مسترینگ صدا در این آهنگ بسیار مشهود است.
برنامه کافه هنر شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 16:00 از رادیو ایران پخش می شود.