كالابرگ دولت به همه تعلق دارد
علیرضا قربانی رابط وزارت رفاه در برنامه نمودار گفت: دولت در صدد تامین پروتئین مردم است، افزایش میزان كالابرگ به همین علت بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی رادیو ایران، علیرضا قربانی رابط وزارت رفاه در برنامه نمودار در ادامه بحث روز گذشته به طرح كالابرگ پرداخت و گفت:از نیمه دی ماه دولت ارز ترجیحی كالاهای اساسی را به انتهای زنجیره برد و به مردم اختصاص داد.
وی در ادامه با بیان اینكه اقدام اخیر دولت میزان كالابرگ خانوارها را نسبت به گذشته به شكل قابل توجه افزایش داده است، افزود:دولت میزان كالابرگ را از 350 هزار به 1 میلیون تومان رسانیده است.
رابط وزارت رفاه خاطر با تاكید بر اینكه كالابرگ به همه دهكها اختصاص دارد؛خاطرنشان كرد:تا روز گذشته بیش از 77 میلیون نفر از كالابرگ استفاده كردهاند.
قربانی افزود:افرادی كه كالابرگ دریافت نمیكنند با مراجعه به سامانه حمایت درخواست خود را ثبت كنند.
این كارشناس مسائل اقتصادی گفت:دولت در صدد تامین پروتئین مردم است، افزایش میزان كالابرگ به همین علت بوده است.
برنامه نمودار شنبه تا چهارشنبه ساعت 10:20 از رادیو ایران پخش میشود.





