فریز كردن مواد غذایی تا مدت طولانی، سلامت انسان را به خطر می اندازد

فریز كردن مواد غذایی تا مدت طولانی، سلامت انسان را به خطر می اندازد

دكتر «محمدرضا وفا» دانشیار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: هر گونه فرایند در مواد خوراكی طبیعی، ارزش غذایی آن ماده خوراكی را به میزان زیادی كاهش می دهد.

>5 سال پیش
آویشن شیرازی بهترین نگهدارنده مواد غذایی

آویشن شیرازی بهترین نگهدارنده مواد غذایی

افشین آخوندزاده استاد دانشگاه تهران گفت: امروزه تحقیقات كشور به سمت نگهدارنده های سبز رفته است این نوع نگهدارنده ها بر خلاف نگهدارنده های شیمیایی خطری برای سلامت انسان ندارند.

>6 سال پیش
ماهی تیلا پیلا، فرصت ها و تهدیدها

ماهی تیلا پیلا، فرصت ها و تهدیدها

كاهش ذخایر، دنیا را به سوی آبزی پروری كشانده است

>8 سال پیش