نمودار
نمودار

مواد خوراكی قاچاق آلوده به ویروس و باكتری

مجتبی صفائیان(از اتاق اصناف و تعزیرات)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009

8 سال پیش
رهاورد(تكرار)
رهاورد(تكرار)

راه اندازی آزمایشگاه تست تجهیزات خورشیدی- بیماری پروستات و علائم آن- الگوی خوراكی سالم و تغذیه

سیامك اشكریز(كارشناس تأسیسات)، دكتر محمدرضا نوروزی(استاد دانشگاه علوم پزشكی و جراح كلیه) و دكتر محمدرضا وفا(دانشیار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

8 سال پیش
رهاورد
رهاورد

راه اندازی آزمایشگاه تست تجهیزات خورشیدی- بیماری پروستات و علائم آن- الگوی خوراكی سالم و تغذیه

سیامك اشكریز(كارشناس تأسیسات)، دكتر محمدرضا نوروزی(استاد دانشگاه علوم پزشكی و جراح كلیه) و دكتر محمدرضا وفا(دانشیار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

8 سال پیش
نمودار
نمودار

قیمت آجیل- اقلام خوراكی غذایی

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
رهاورد
رهاورد

استفاده از دی اكسید كربن در صنایع و مواد خوراكی توسط محققان كشور- اقتصاد رفتاری

سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات) و كیان روغن كش(كارشناس ارشد علوم اقتصادی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
خاص باشید
خاص باشید

كارآفرینی با تولید قارچ خوراكی

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

5 سال پیش
نمودار
نمودار

ترخیص 1600 خودرو از گمرك- اقلام و خوراكی ماه مبارك رمضان

عدالتیان(عضو اتاق بازرگانی ایران)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
نمودار
نمودار

اجباری بودن دریافت رمزهای دوم یك بار مصرف از بانك مركزی- اقلام و خوراكی های ماه مبارك رمضان

ایمان زنگنه(كارشناس رسمی بانك مركزی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار)
فرهنگ مردم(تكرار)

آئین ها، رسوم، آداب و فرهنگ نقاط مختلف كشور در جشن ها، مناسبتها، عیدها و غذاها و خوراكی های مرسوم آن نواحی

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

مراسم و آیین های چله در بعضی از مناطق ایران- شب نشینی و شب چره در زمستان- خوراكی ها و خوردنی های شب های زمستان- ادبیات شفاهی مربوط به زمستان- زمستان در اصفهان، كردستان، كاشمر، آذربایجان شرقی، گیلان و همدان .... هدیه بردن برای عروس در آغاز زمستان

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

مراسم و آیین های چله در بعضی از مناطق ایران- شب نشینی و شب چره در زمستان- خوراكی ها و خوردنی های شب های زمستان- ادبیات شفاهی مربوط به زمستان- زمستان در اصفهان، كردستان، كاشمر، آذربایجان شرقی، گیلان و همدان- هدیه بردن برای عروس در آغاز زمستان

آقای ایرج قره داغی(كارشناس)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

اسامی مختلف یلدا در مناطق مختلف ایران- شب نشینی و شب چره در یلدا- یلدا در مناطق مختلف ایران(خوراكی ها و خوردنی های شب چله)، ادبیات شفاهی مربوط به شب چله یلدا در اصفهان، كردستان، كاشمر، آذربایجان شرقی، گیلان، همدان .... و هدیه بردن برای عروس در شب یلدا- صحبت های آقای ایرج قره داغی(درباره آیین یلدا در بیجار)

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

كرنا نوازی گیلانی درماه محرم- رسم زنجیر پایه گیلانی در ماه محرم- سفره های نذری- غذاها و خوراكی ها در ماه محرم- علامات و وسایل مورد استفاده در ماه محرم- آیین های بعد از عاشورا(علم واچینی)

گفتگو با آقای رضوانی پور(نویسنده كتاب نوحه های نواحی ایران)، شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

كرنا نوازی گیلانی در ماه محرم- رسم زنجیر پایه گیلانی در ماه محرم- سفره های نذری- غذاها و خوراكی ها در ماه محرم- علامات و وسایل مورد استفاده در ماه محرم- آیین های بعد از عاشورا(علم واچینی)

شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

آداب و رسوم مردم مربوط به شیر (خوراكی) در گوشه و كنار ایران- پذیرایی از مهمانان با شیر- مراسم آفتاب خواهی در گلستان و بند آمدن باران- ترانه های مربوط به عروسی در فارس به نام "واسونك ها"، صنایع دستی استان كرمان- بافت گلیم در سیرجان

شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

آداب و رسوم مردم مربوط به شیر (خوراكی) در گوشه و كنار ایران- پذیرایی با شیر از مهمانان- مراسم آفتاب خواهی در گلستان و بند آمدن باران- ترانه های مربوط به عروسی در فارس به نام "واسونك ها"، صنایع دستی استان كرمان- بافت گلیم در سیرجان

شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار)
فرهنگ مردم(تكرار)

جمع آوری و تهیه مواد خوراكی برای زمستان- شب چره و شب نشینی در همدان، خراسان و یزد- چیستان در چهارمحال و بختیاری- آئین های تولد كودك و هدیه دادن به مهمانان در لارستان فارس، ابیانه كاشان و بروجرد- تهیه سیسمونی در ابیانه كاشان- آئین مراسم دندان درآوردن كودك در لارستان فارس و تعارفات و اصطللاحات در شیراز و دوبیتی های شیرازی- اصطلاحات خویشاوندی در ابیانه كاشان و چهار محال و بختیاری

شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

جمع آوری و تهیه مواد خوراكی برای زمستان- شب چره و شب نشینی در همدان، خراسان و یزد- چیستان در چهار محال و بختیاری- آئین های تولد كودك و هدیه دادن به مهمانان در لارستان فارس، ابیانه كاشان و بروجرد- تهیه سیسمونی در ابیانه كاشان- آئین مراسم دندان درآوردن كودك درلارستان فارس و تعارفات و اصطللاحات در شیراز و دوبیتی های شیرازی- اصطلاحات خویشاوندی در ابیانه كاشان و چهار محال و بختیاری

شماره پیامك: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

جمع آوری و تهیه مواد خوراكی برای زمستان- شب چره و شب نشینی در همدان، خراسان و یزد- چیستان در چهار محال و بختیاری- آئین های تولد كودك و هدیه دادن به مهمانان در لارستان فارس، ابیانه كاشان و بروجرد- تهیه سیسمونی در ابیانه كاشان- آئین مراسم دندان درآوردن كودك درلارستان فارس و تعارفات و اصطللاحات در شیراز و دوبیتی های شیرازی- اصطلاحات خویشاوندی در ابیانه كاشان و چهار محال و بختیاری

شماره پیامك: 30000900

8 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار)
فرهنگ مردم(تكرار)

جمع آوری و تهیه مواد خوراكی برای زمستان- شب چره و شب نشینی در همدان، خراسان و یزد- چیستان در چهارمحال و بختیاری- آئین های تولد كودك و هدیه دادن به مهمانان در لارستان فارس، ابیانه كاشان و بروجرد- تهیه سیسمونی در ابیانه كاشان- آئین مراسم دندان درآوردن كودك در لارستان فارس و تعارفات و اصطللاحات در شیراز و دوبیتی های شیرازی- اصطلاحات خویشاوندی در ابیانه كاشان و چهار محال و بختیاری

شماره پیامك برنامه: 30000900

8 سال پیش
رهاورد
رهاورد

نتایج تحقیق بیماری یبوست و اهمیت درمان آن و مواد خوراكی برای رفع آن، چگونگی مصرف چای و شیر برای كسانی كه به بیماری كم خونی دچارند، كاربرد ها و نمونه های معماری هوشمند، كاربرد نانو تكنولوژی در صنایع بسته بندی

دكتر منصور رضایی(متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی)، دكتر مولایی(كارشناس معماری)، دكتر فرشاد صالحی(كارشناس نانو)

9 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار)
فرهنگ مردم(تكرار)

آداب و رسوم مربوط به نوروز و تحویل سال- مراسم روز طبیعت در نواحی مختلف ایران- بازی های مرسوم در روز طبیعت- غذاها و خوراكی های مخصوص روز طبیعت - صحبتهای آقای ابوالقاسم فقیری درباره ی بازی های نوروزی در استان فارس و شیراز

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

4 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

آداب و رسوم مربوط به نوروز و تحویل سال- مراسم روز طبیعت در نواحی مختلف ایران- بازی های مرسوم در روز طبیعت- غذاها و خوراكی های مخصوص روز طبیعت - صحبتهای آقای ابوالقاسم فقیری درباره ی بازی های نوروزی در استان فارس و شیراز

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

4 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

آیین و مراسم عروسی در مازندران- آیین نگهداری و ذخیره مواد خوراكی به ویژه گوشت و تأمین سوخت برای زمستان در نواحی مختلف در فیروزكوه، آلاشت مازندان، اردبیل، اراك، كردستان- صحبت های كارشناسی از زبان خانم بهروان درباره ی لالایی های شمال و جنوب خراسان

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

5 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار)
فرهنگ مردم(تكرار)

آیین و مراسم عروسی در مازندران- آیین نگهداری و ذخیره مواد خوراكی به ویژه گوشت و تأمین سوخت برای زمستان در نواحی مختلف در فیروزكوه، آلاشت مازندان، اردبیل، اراك، كردستان- صحبت های كارشناسی از زبان خانم بهروان درباره ی لالایی های شمال و جنوب خراسان

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

5 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

رسم تفأل در شب یلدا- آداب شب یلدا در ابیانه، قزوین و مهاباد- مراسم كف زنی در خطه خراسان- خوراكی های شب یلدا در دلیجان و گلستان- مراسم خوانچه بری در شب یلدا در گلستان، گیلان، زمستان و شب یلدا در ادبیات شفاهی مردم اردبیل

صحبت های آقای نعمت الله سالخورده(محقق فرهنگ مردم درباره مراسم آتیشونی در آرین شهر سده)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

رسم تفأل در شب یلدا- آداب شب یلدا در ابیانه، قزوین و مهاباد- مراسم كف زنی در خطه خراسان- خوراكی های شب یلدا در دلیجان و گلستان- مراسم خوانچه بری در شب یلدا در گلستان، گیلان، زمستان و شب یلدا در ادبیات شفاهی مردم اردبیل

صحبت های آقای نعمت الله سالخورده(محقق فرهنگ مردم درباره مراسم آتیشونی در آرین شهر سده)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

جلوه های تعاون در برداشت برنج، حبوبات، پنبه، گندم و جو در مناطق: ایلام، خراسان، استان مركزی، گرمسار، ایور بروجرد، بندر دیلم، روستای سنگر گیلان، منطقه دورهان یاسوج، بیلور كرمانشاه- سفره غذا و خوراكی های سنتی(انواع آش ها) در فرهنگ عامه ایران- اصطلاحات مربوط به كاشت و برداشت برنج در گیلان- جلوه های علم آموزی در ادبیات شفاهی ایران(لالایی ها و قصه های عامیانه)، ضرب المثل هایی درباره جایگاه درخت در مناطق ایران(درختانی مثل توسكا، چنار، بید)

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
فرهنگ مردم
فرهنگ مردم

جلوه های تعاون در برداشت برنج، حبوبات، پنبه، گندم و جو در مناطق: ایلام، خراسان، استان مركزی، گرمسار، ایور بروجرد، بندر دیلم، روستای سنگر گیلان، منطقه دورهان یاسوج، بیلور كرمانشاه- سفره غذا و خوراكی های سنتی(انواع آش ها) در فرهنگ عامه ایران- اصطلاحات مربوط به كاشت و برداشت برنج در گیلان- جلوه های علم آموزی در ادبیات شفاهی ایران(لالایی ها و قصه های عامیانه)، ضرب المثل هایی درباره جایگاه درخت در مناطق ایران(درختانی مثل توسكا، چنار، بید)

پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

6 سال پیش
رهاورد(تكرار)
رهاورد(تكرار)

تولید قارچ های شاه صدف در جهاد دانشگاهی خراسان

جواد جانپور(مدیر مركز خدمات تخصصی قارچ های خوراكی جهاد دانشگاهی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
رهاورد
رهاورد

تولید قارچ های شاه صدف در جهاد دانشگاهی خراسان

جواد جانپور(مدیر مركز خدمات تخصصی قارچ های خوراكی جهاد دانشگاهی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+

7 سال پیش
رهاورد
رهاورد

مجله علمی كه به معرفی دستاوردها و موفقیتهای علمی كشور می پردازد.

تغذیه و روزه داری گفتگو با دكتر منصور رضایی متخصص تغذیه نتایج پژوهش تشخیص افراد از روی بوی بدن آنها و گفتگو با علیرضا خنجری مروج علم رمضان فرصتی برای اصلاح سبك زندگی انواع روغن های خوراكی و چگونگی نحوه استفاده آنها گفتگو با دكتر صباغ مقدم دارای بورد تخصصی بهداشت مواد غذایی

9 سال پیش