تكریم به اتباع غیرقانونی جایز نیست

معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در برنامه دستوركار گفت: هر چند خروج اتباع غیرقانونی از ایران بحرانی را در بازار ایجاد نمی‌كند اما بخشی از حوزه كشاورزی برداشت محصول در برخی از مناطق را تحت‌تاثیر خود قرار می‌دهد.

1404/04/31
|
16:10
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، مالك حسینی معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در برنامه دستوركار به بحث اتباع افغانستانی در كشور پرداخت و گفت:در سیاست كلی كشور میزبانی اتباع قانونی بر اساس شاخص‌های جهانی رعایت می‌شود
وی در ادامه با بیان اینكه اتباع قانونی برای كار، تحصیل، سرمایه‌گذاری وارد خاك ایران می‌شوند، افزود: در همه جای دنیا، تكریم به اتباع غیرقانونی جایز نیست و حضور آنان در كشور جرم تلقی می‌شود.

مالك حسینی بازگردان اتباع غبرقانونی به كشور خودشان را ساده‌ترین راه دانست و خاطر‌نشان‌كرد: ایران در 6 سال گذشته میزبان خوبی برای اتباع افغانستانی بوده است و این میزبانی همچنان حفظ خواهد كرد.

حسینی درباره تاثیر خروج اتباع غیرقانونی در بازار كار ایران گفت: هر چند خروج اتباع غیرقانونی از ایران بحرانی را در بازار ایجاد نمی‌كند اما بخشی از حوزه كشاورزی برداشت محصول در برخی از مناطق را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

برنامه دستوركار شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 17:30 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع