ایران امروز شنبه تا سه شنبه از ساعت 12:40 به مدت 70

راه های جلوگیری از هدر رفت انرژی در ساختمان

برنامه « ایران امروز» یكشنبه 18 آذر، با حضور كارشناسان و صاحب نظران از راه كارهای جلوگیری از هدر رفت انرژی در ساختمان می گوید.

1403/09/18
|
14:35
|

به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، سیما پاتیمار تهیه كننده برنامه «ایران امروز» یكشنبه ها بیان كرد: در فصل زمستان گرم نگه داشتن فضای خانه اهمیت بسیار زیادی دارد. در كنار آن باید به میزان مصرف انرژی نیز توجه داشته باشید. گرم كردن فضای خانه و ساختمان نباید به نحوی باشد كه در مصرف انرژی اسراف شود. گاهی اوقات با وجود مصرف زیاد انرژی و استفاده از وسایل گرمایشی فراوان فضای خانه همچنان سرد است. در این حالت باید ابتدا تمام مسیرهای هدر رفت انرژی را مسدود كرده و از سرد شدن بیش از حد خانه جلوگیری كنید.

وی ادامه داد: با توجه به سرد شدن هوا در همین راستا در برنامه روز یكشنبه میزبان حامد مانی فر، مدیر كل مقررات ملی ساختمان خواهیم شد و در خصوص هدر رفت قابل توجه انرژی در ساختمان ها و ساخت و ساز های غیر استاندارد گفت و گو خواهیم كرد.

گفتنی است «ایران امروز» یكشنبه ها به تهیه كنندگی سیما پاتیمار و اجرای محمدرضا درویش ساعت 12:40 روانه آنتن می شود

تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده

دسترسی سریع
ایران امروز