ورزش ایران شنبه ‌تا پنجشنبه از ساعت 19 به مدت 45

سعی می كنیم انتخاباتی بدون حاشیه برگزار كنیم

دبیر هیات فوتبال استان تهران گفت: كسانی كه پست سازمانی دارند برای حضور در انتخابات ریاست هیات فوتبال استان تهران باید از شغل خود استعفا دهند.

1398/04/02
|
16:18
|

تیموری دبیر هیات فوتبال استان تهران در گفت و گو با برنامه ورزش ایران به جزئیات شرایط برگزاری انتخابات ریاست هیات فوتبال استان تهران پرداخت و گفت: انتخابات ریاست هیات فوتبال استان تهران هر چهار سال یكبار برگزار می شود و ظرفیت انتخابات در سال جاری 10 نفر تعیین شده است.
وی در ادامه به زمان برگزاری انتخابات اشاره كرد وافزود: پس از تایید صلاحیت فنی 10 نامزد حضور در انتخابات فوتبال استان تهران؛ مراجع ذیصلاح نظیر حراست وزارت ورزش جوانان كار تعیین استعلام را تا ظرف مدت 25 روز انجام می دهد و بلافاصله پس از این مرحله تاریخ برگزاری انتخابات از سوی رییس و نائب رییس مجمع اعلام می شود.
این گفت و گو را در ادامه می شنوید.

دسترسی سریع
ورزش ایران