باغ هنر شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16 به مدت 40

نقد قطعه «گل» در«باغ هنر»

برنامه‌ رادیویی «باغ هنر» كه از شنبه تا چهارشنبه از رادیو ایران پخش می‌شود، سه‌شنبه‌ها به نقد موسیقی روز اختصاص دارد.

1401/07/19
|
12:22
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، وحید بیات تهیه كننده این هفته برنامه «باغ هنر» اعلام كرد: سه شنبه 19 مهر قطعه «گل» اثر امیر عظیمی نقد و بررسی می شود.
بیات ادامه داد: امیر عظیمی فعالیت‌های هنری خود را با همكاری با مهدی موسوی در تك‌آهنگ «خسته» و سپس علیرضا آذر در تك‌آهنگ «بی تو» شروع كرد.
و در اسفند 1400 اولین آلبوم رسمی خود را با نام «سیب هوس» منتشر كرد كه آغاز فعالیت‌های حرفه‌ای او محسوب می‌شود.
بیات افزود: در «باغ هنر» سه شنبه 19 مهر با حضور مرتضی لطفی آهنگساز، خواننده و معلم آواز و مجید صالحی ترانه سرا و منتقد، قطعه «گل» نقد فنی و محتوایی می شود.
این تهیه كننده رادیویی تصریح كرد: یكی از معیار‌های ارزیابی ترانه‌ها، احترام به درست نویسی و اصول و قواعد زبان فارسی است كه در راستای حفظ و پاسداشت زبان صورت می‌گیرد.
«باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه با اجرای شهاب شهرزاد از رادیو ایران پخش می‌شود.
تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده

دسترسی سریع
باغ هنر