شركت‌های كارور هزینه‌ها را از مردم نمی‌گیرند

مدیر انرژی و كربن شركت ملی گاز ایران گفت: امروز در تمامی استان‌ها شركت‌های كارور گاز طبیعی قراردادهایی را با شركت گاز امضا كرده‌اند.

1405/02/23
|
14:44
|

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران، علی اصغر رجبی مدیر انرژی و كربن شركت ملی گاز ایران در رادیو ایران گفت:مسوولان و كارشناسان حوزه انرژی، همواره در زمان های بحران با مردم سخن می‌گویند ناترازی‌های پیشین و وضعیت پیش‌آمده در جنگ سبب شد این اطلاع‌رسانی زودتر از موعد انجام گیرد.

وی با بیان اینكه بعد از جنگ 40 روزه، ظرفیت‌های خوبی در این حوزه به وجود آمده است؛افزود: این روزها مباحث مطرح شده در میادین شهر، درباره بهینه‌سازی گاز تاثیر زیادی در كاهش میزان مصرف دارد.

رجبی اظهار داشت: امروز در تمامی استان‌ها شركت‌های كارور گاز طبیعی قراردادهایی را با شركت گاز امضا كرده‌اند.

مدیر انرژی و كربن شركت ملی گاز ایران تصریح‌كرد:اغلب این شركت‌ها برای صرفه‌جویی گاز دارای ایده‌هایی هستند و با فعالیت‌های كوچك خود سعی در ذخیره انرژی دارند.

علی اصغر رجبی یادآور شد:هزینه‌های این طرح از مصرف‌كننده نیست و صرفه‌جویی‌های انجام شده بخش هزینه‌ها را تامین می‌كند.

دسترسی سریع