حذف نمک از سفره خطر ابتلا به فشار خون را تا 30 درصد کاهش می دهد

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان مصرف نمک در رژیم غذایی ایرانیان سه برابر بالاتر از میانگین جهانی است.

1398/04/24
|
15:01

به گزارش شبکه رادیویی ایران، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی درباره عوارض ناشی از مصرف زیاد نمک به برنامه «رهاورد» گفت: مطالعات انجام شده طی سالیان گذشته حاکی از آن است که مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به بیماری فشار خون را در سنین بالا افزایش می دهد.
کیانوش جهانپور در ادامه با بیان اینکه الگوهای غذایی موجود در ایران مردم را به سمت مصرف زیاد نمک سوق داده است، افزود: میزان مصرف نمک در رژیم غذایی ایرانیان سه برابر بالاتر از میانگین جهانی است، با حذف نمک از سفر غذایی می توان تا 30 درصد خطر ابتلا به بیماری فشار خون را کاهش داد.
برنامه رهاورد شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 11:15 از رادیو ایران پخش می شود.

دسترسی سریع