تجلیل رادیو ایران از خانواده های معظم شهدا
رادیو ایران، در ادامه هفته های ایرانی و سفر به استان خراسان رضوی از خانواده معظم شهدا «نظر نژاد، چراغچی مشهدی و محرابی» از شهدای شاخص این استان تجلیل كرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، در راستای با رزمواره «صد و چهل شهید، صد و چهل روایت» كه رادیو ایران با مشاركت بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت چهل و سومین سالگرد هفته دفاع مقدس، از آثار تولیدی روایتهای شهدای ایران سرافراز رونمایی كرد، جمعه 26 آبان، با حضور معنوی حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران كشور، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، محسن نصرپور مدیركل صدا و سیمای مركز خراسان رضوی،كاظم داداشی قائم مقام رادیو ایران و جوادی بالاجاده مدیر روابط عمومی این شبكه رادیویی ایران از خانواده های شهدای شاخص استان خراسان رضوی كه روایت زندگی این شهدا در رزمواره «صد و چهل شهید، صد و چهل روایت» ساخته شده بود تجلیل و تكریم كرد.
در این مراسم لوح و هدیه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس سازمان صدا و سیما به خانواده های معظم شهدا « نظر نژاد، چراغچی مشهدی و محرابی» اهدا شد .
در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیادشهید و امور ایثارگران كشور از ایثارگری ها و حضور موثر خانواده های معظم شهدا در همه میادین پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی،آرمان های انقلاب و امام خمینی ره و رهبری فرزانه انقلاب تجلیل و تكریم كرد و با بیان بخشی از زندگی سراسر انقلابی و جهادی شهدای عزیز «نظر نژاد، محرابی و چراغچی مشهدی» به نقش موثر آنان در میادین دفاع از ارزشها و انقلاب و نحوه شهادت و اثرات وجودی شهدا در جامعه پرداخت
حجه الاسلام والمسلمین حسن زاده مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی هم با تجلیل از خانواده های شهدای عزیز به ضرورت توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی این معارف به نسل امروز و فردا جامعه اشاره كرد.
مدیركل صدا و سیمای مركز خراسان رضوی با تقدیر از اقدام ارزنده رادیو ایران در رزمواره «صد و چهل شهید، صد و چهل روایت» به ضرورت مستند سازی زندگی نامه شهدای شاخص استان خراسان رضوی اعلام كرد؛ صدا و سیما آمادگی كامل برای ماندگاری یاد و نام و نقش شهدای عزیز در جامعه و انتقال معارف ایثار و جهاد با تولید و پخش قالب های مختلف برنامه ای را دارد.
كاظم داداشی قائم مقام شبكه رادیویی ایران در این دیدار، از مشاركت و همكاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، صدا و سیمای مركز خراسان رضوی و خانواده های معظم شهدا تقدیر و تشكر كرد و گفت: رادیو ایران همواره در تولید برنامه های مختلف با موضوع ایثار و شهادت همگام بوده است وی به برنامه «پلاك هشت، خیابان ایران و روزی كه پروانه شدیم » اشاره كرد كه یاد و نام شهدای عزیزو جانبازان سرافراز را گرامی می دارد.
گفتنی است این دیدار در روز جمعه 26 آبانماه در مشهد مقدس در حاشیه اجرای برنامه « هفته های ایرانی» رادیو ایران برگزار شده است